Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Στην σημερινή αγορά, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αλλάξει τις συνήθειες των καταναλωτών. Πλέον οι πελάτες προτιμούν να βρίσκουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε στιγμή μέσω του internet, κάνουν συγκρίσεις τιμών, προϊόντων, διαβάζουν κριτικές άλλων αγοραστών, κλπ. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πλέον είναι απαραίτητη. Η αύξηση των καταναλωτών που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα για τις αγορές τους, είναι ραγδαία.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες, δοκιμασμένες και αποδοτικές λύσεις κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων. Μαζί, θα φτιάξουμε ένα ξεχωριστό e-shop που θα διακρίνεται για το σχεδιασμό, λειτουργικότητα, ευχρηστία και αποδοτικότητά του, προσαρμοσμένο στη φιλοσοφία της εταιρίας σας. Εξειδικευόμαστε στην έρευνα του ανταγωνισμού, μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πλεονεκτήματα ηλεκτρονικού καταστήματος

  • Χαμηλό κόστος έναρξης. Τα έξοδα ενός φυσικού καταστήματος είναι τεράστια σχετικά με αυτά ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, στο οποίο δεν υπάρχουν έξοδα ενοικίου, μισθοδοσίας κλπ.
  • Συνεχείς πωλήσεις από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, αφού οι αγορές προϊόντων και οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  • Μεγαλύτερη ευελιξία στην διαχείριση προϊόντων ή των υπηρεσιών, με λίγα clicks.
  • Στατιστικά στοιχεία. Χρησιμοποιώντας κατάλληλες επαγγελματικές εφαρμογές σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορούμε πλέον να βλέπουμε στατιστικά των πωλήσεων, των προϊόντων όπου οι επισκέπτες σας κάνουν κλικ περισσότερο, ποιες μέρες και μήνες έχουμε περισσότερους επισκέπτες και πωλήσεις κλπ
  • Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να ανταγωνιστούν μεγαλύτερες επιχειρήσεις, λόγω της σημαντικής μείωσης των εξόδων, αφού η μείωση των εξόδων συμβάλει στην πώληση προϊόντων με μειωμένες τιμές.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει κύρος και αξιοπιστία στην εταιρία σας.
Close Menu