Η G-Web Solutions είναι μια ατομική επιχείρηση που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής.

Εξειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων με σκοπό την επιτυχή προβολή της επιχείρησης και των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο.

Ιδρυτής της G-Web Solutions είναι ο Βασίλης Δρούβας ο οποίος έχει εμπειρία στις κατασκευές ιστοσελίδων και γενικότερα στο χώρο της πληροφορικής που αρχίζει από το 2004. Συνεργάζεται με αρκετούς Web Developers, Designers, SEO Experts, για την καλύτερη υλοποίηση κάθε έργου.

Η ομάδα μας είναι σε θέση να αναλάβει κάθε project, ποιοτικά, άμεσα και αξιόπιστα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Στόχος μας είναι η σωστή, γρήγορη και με ασφάλεια κατασκευή και λειτουργία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, καθώς και η επέκταση της ήδη υπάρχουσας, με σκοπό την γρήγορη γνωστοποίηση της εταιρίας σας στο διαδίκτυο και την προσέλκυση πελατών.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και ερευνούμε την αγορά, ώστε να είμαστε στη θέση να προτείνουμε λύσεις που διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό, με σκοπό την επίτευξη των στόχων των πελατών μας.

Αναλύουμε τις ανάγκες των ιστοσελίδων, σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και τροποποιούμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες τεχνολογίες και με την εμπειρία και τη γνώση μας, σας παραδίδουμε εφαρμογές στο ελάχιστο χρονικό διάστημα και με το χαμηλότερο δυνατό, σχετικά με τον ανταγωνισμό κόστος. Μια επαφή με την εταιρία μας θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων για το απόλυτα επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χρησιμοποιούμε αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια για την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τα εξαιρετικά ανταγωνιστικά μας πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων.

Σας ενδιαφέρει να φτιάξετε το εταιρικό σας site που θα διαφέρει από τον ανταγωνισμό;

Για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας σαν σύστημα διαχείρισης το WordPress προσφέρουμε για την αγορά του ονόματος χώρου, την φιλοξενία και την συντήρηση για 1 χρόνο 40% έκπτωση και 4 ώρες εκμάθησης της διαχείρισης δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Hello!