Το SEO, αναφέρεται σε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, με στόχο την κατάταξή της σε υψηλότερες θέσεις στις έρευνες των χρηστών στις μηχανές αναζήτησης, όπως Google, Yahoo κλπ.

Η βελτιστοποίηση SEO πλέον έχει γίνει απαραίτητη, και είναι πολύ σημαντικό συστατικό για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης ώστε να μπορούν οι χρήστες να σας βρίσκουν εύκολα. Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες μεθόδους ανάλυσης στην δομή και στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας με στόχο την ανίχνευση και καταχώρηση του site από τις μηχανές αναζήτησης.

Οι τακτικές που χρησιμοποιούνται για το SEO, χωρίζονται σε On-Page και Off-Page SEO.

OnPage SEO

Χρησιμοποιούμε πρακτικές και τεχνικές on page SEO, που έχει να κάνει με όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μέσα στην ιστοσελίδα, με στόχο την άνοδο αυτής στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Μερικές από αυτές είναι:

  • Στον τίτλο της ιστοσελίδας
  • Στους τίτλους άρθρων και σελίδων
  • Στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας
  • Στους τίτλους εικόνων
  • Σε ειδικευμένες περιγραφές
  • Σε λέξεις – κλειδιά
  • Στο Blog κ.α.

Off-Page SEO

Το off page SEO έχει να κάνει με όλες αυτές τις διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν εκτός της ιστοσελίδας, με στόχο την προσέλκυση πελατών από ιστοσελίδες τρίτων. Αυτό περιλαμβάνει ενέργειες που έχουν να κάνουν κυρίως με backlinks και social media profiles. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε συμβουλές όσο αφορά την προώθηση της ιστοσελίδας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο στις μηχανές αναζήτησης.

Για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας σαν σύστημα διαχείρισης το WordPress προσφέρουμε για την αγορά του ονόματος χώρου, την φιλοξενία και την συντήρηση για 1 χρόνο 40% έκπτωση και 4 ώρες εκμάθησης της διαχείρισης δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Hello!