Στην G-Web προσφέρουμε γραφιστικές υψηλής ποιότητας για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Οι εξειδικευμένοι γραφίστες που συνεργαζόμαστε είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν όλες τις διαφημιστικές σας ανάγκες.

Μετά από έρευνα του κλάδου στον οποίο ανήκει η επιχείρησή σας, σας προτείνουμε σχέδια υψηλής αισθητικής που θα ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Αντιμετωπίζουμε κάθε project σαν μια μοναδική δημιουργία με σύγχρονες αντιλήψεις, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και στην πρωτοτυπία.

Στόχος μας είναι για το τελικό σχέδιο που θα παραλάβετε να είναι επιτυχημένο στο μέγιστο και να αντιπροσωπεύει κατάλληλα την επιχείρησή σας.

Παράλληλα προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης από φωτογράφους με τους οποίους συνεργάζεται η G-Web Solutions σε ασυναγώνιστες τιμές.

Συγκεκριμένα εξειδικευόμαστε:

Για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας σαν σύστημα διαχείρισης το WordPress προσφέρουμε για την αγορά του ονόματος χώρου, την φιλοξενία και την συντήρηση για 1 χρόνο 40% έκπτωση και 4 ώρες εκμάθησης της διαχείρισης δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Hello!