Στην σημερινή αγορά, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αλλάξει τις συνήθειες των καταναλωτών. Πλέον οι πελάτες προτιμούν να βρίσκουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε στιγμή μέσω του internet, κάνουν συγκρίσεις τιμών, προϊόντων, διαβάζουν κριτικές άλλων αγοραστών, κλπ. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πλέον είναι απαραίτητη. Η αύξηση των καταναλωτών που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα για τις αγορές τους, είναι ραγδαία.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες, δοκιμασμένες και αποδοτικές λύσεις κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων. Μαζί, θα φτιάξουμε ένα ξεχωριστό eshop που θα διακρίνεται για το σχεδιασμό, λειτουργικότητα, ευχρηστία και αποδοτικότητά του, προσαρμοσμένο στη φιλοσοφία της εταιρίας σας. Εξειδικευόμαστε στην έρευνα του ανταγωνισμού, μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις ανταγωνιστικές τιμές μας

Χρήση σύγχρονων τεχνολογιών

Για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας σαν σύστημα διαχείρισης το WordPress προσφέρουμε για την αγορά του ονόματος χώρου, την φιλοξενία και την συντήρηση για 1 χρόνο 40% έκπτωση και 4 ώρες εκμάθησης της διαχείρισης δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Hello!