Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί πλέον έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους προβολής της επιχείρησής σας. Είναι η διαδικτυακή σας βιτρίνα, όπου προβάλλονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας. Η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι πλέον βασικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση.

Φιλοσοφία μας είναι να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες ξεχωριστές, μοναδικές, με τον κατάλληλο σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και με ευκολία πλοήγησης, έτσι ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει άμεσα τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλει, είτε η πρόσβαση γίνεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή, είτε από κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Αφού έρθουμε σε επαφή μαζί σας, ερευνούμε και αναλύουμε στοχευμένα τις ανάγκες και  δραστηριότητες της επιχείρησή σας, συλλέγουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και του ανταγωνισμού και δημιουργούμε την ιστοσελίδα στα μέτρα σας.

Στόχος μας, η σωστή προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε με σκοπό την προσέλκυση πελατών, και τη γρήγορη γνωστοποίηση στο internet.

Χαρακτηριστικά των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε

  • Σύγχρονος, μοντέρνος σχεδιασμός με ξεχωριστή αισθητική, για την καλύτερη ανάδειξη της ταυτότητας και φιλοσοφίας της εταιρίας σας, καθώς και για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σας.
  • Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης για την αύξηση των επισκέψεων, για θέματα κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως για την καλή εμπειρία του χρήστη κατά την πλοήγησή του στην ιστοσελίδα.
  • Η ιστοσελίδα δημιουργείται ώστε να είναι λειτουργική και ευανάγνωστη, για την διευκόλυνση του επισκέπτη στην εύρεση πληροφοριών που θέλει.
  • Responsive Design για βέλτιστη απόδοση, ώστε η ιστοσελίδα να είναι προσβάσιμη από όλα τα smartphones και tablets, με εύχρηστο περιβάλλον.
  • Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), με στόχο την υψηλή εμφάνιση της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing).
  • Εύχρηστο, εύκολο και ασφαλές Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένων (CMS), για την ευκολία σε διάφορες διεργασίες, όπως προσθαφαίρεση περιεχομένου, εισαγωγή μενού, προσθήκες φωτογραφιών και πολλά άλλα.
  • Δυνατότητα πολυγλωσσικότητας, ώστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να φαίνεται σε όσες γλώσσες επιθυμείτε.
  • Κατασκευή της ιστοσελίδας ώστε να λειτουργεί ως βάση για οποιαδήποτε μελλοντική επέκταση, για την εφικτή προσθήκη νέων μελλοντικών λειτουργιών με χαμηλό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις ανταγωνιστικές τιμές μας

Διαδικασίες κατασκευής ιστοσελίδας

Καταγραφή και ανάλυση αναγκών
Έρευνα ιστοσελίδων του ανταγωνισμού
Σχεδιασμός έργου & έναρξη κατασκευής
Έλεγχος ποιότητας & σωστής λειτουργίας
Τελευταίες αναθεωρήσεις & παράδοση

Χρήση σύγχρονων τεχνολογιών

Για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας σαν σύστημα διαχείρισης το WordPress προσφέρουμε για την αγορά του ονόματος χώρου, την φιλοξενία και την συντήρηση για 1 χρόνο 40% έκπτωση και 4 ώρες εκμάθησης της διαχείρισης δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Hello!