ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ CLOUD HOSTING

 In -G-Web News

Το Cloud Hosting αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή φιλοξενίας μιας ιστοσελίδας και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

Σε αντίθεση με το απλό web hosting, οι υποδομές των cloud servers επιτρέπουν την επέκταση των πόρων που απαιτούνται για τη διατήρηση ενός site όπως αποθηκευτικός χώρος, μνήμη κλπ, να είναι κατανεμημένοι σε περισσότερους από έναν web servers και να διαμοιράζονται σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις της κάθε ιστοσελίδας. Συνεπώς, η ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί Cloud Hosting στην ουσία βασίζεται σε ένα σύνολο από servers που συνεργάζονται μεταξύ τους και αποτελούν το «Σύννεφο».

Τα πλεονεκτήματα του Cloud Hosting είναι:

  • Μεγαλύτερη σταθερότητα, περισσότερη ασφάλεια.
  • Ασφαλές backup των δεδομένων.Η διαδικασία δημιουργίας backup είναι πιο εύκολη από ποτέ. Τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα κατά τη διάρκεια των εργασιών ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται αντίγραφα αυτών ώστε να επιτρέπεται ανά πάσα στιγμή η ανάκτησή τους σε περίπτωση κάποιου σφάλματος.
  • Ευκολότερη ανταλλαγή δεδομένων.Με τις υπηρεσίες Cloud Hosting μια ομάδα ατόμων ή συναδέλφων που δουλεύουν στο γραφείο μπορεί να μοιραστεί δεδομένα με ευκολία, σιγουριά και προπάντων ασφάλεια. Η κοινή χρήση των αρχείων γίνεται απλώς με την αποστολή ενός συνδέσμου στον αποδέκτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανταλλαγής μεγάλων αρχείων αποφεύγοντας τη χρήση αποθηκευτικών δίσκων ή την αποστολή email.
  • Εύκολη διαχείριση.Το Cloud Hosting είναι εύκολο και απλό στην εφαρμογή και διαχείρισή του. Όλες οι ενέργειες είναι αυτοματοποιημένες και δεν υπάρχει προβληματισμός για ενημερώσεις, συντήρηση ή για τη διατήρησή της ασφάλειας καθώς όλα αυτά γίνονται αυτόματα από τον service provider.
  • Χαμηλό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μεταφέρουμε την ιστοσελίδα σας σε Cloud Hosting ή για περεταίρω λεπτομέρειες.

Recent Posts

Για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας σαν σύστημα διαχείρισης το WordPress προσφέρουμε για την αγορά του ονόματος χώρου, την φιλοξενία και την συντήρηση για 1 χρόνο 40% έκπτωση και 4 ώρες εκμάθησης της διαχείρισης δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.